WDH Breda eo

van de Voorzitter

NAJAARSPROGRAMMA 2019

Geachte collega,

Met veel plezier sturen we u ons najaarsprogramma, zie onderaan deze e-mail. Recent ontving u als het goed is al de uitnodiging voor onze eerste scholing in samenwerking met Star-SHL, op maandag 9 september.

We zouden jullie vriendelijk willen vragen dit overzicht eventueel door te sturen naar waarnemers of nieuwe collega’s binnen uw netwerk. Als WDH zijn we ooit gestart uit een behoefte aan regionale nascholing; anno 2019 is onze uitdaging andersom: zichtbaar blijven ondanks het vele aanbod.
Onze scholingen worden georganiseerd voor en door huisartsen, we proberen juist onderwerpen te zoeken buiten de zorggroep en werken eigenlijk alleen maar samen met regionale partners, dus de avonden zijn ook een mogelijkheid om collega’s te ontmoeten en bij te praten. En dat voor 40 euro per avond en 3 accreditatiepunten.

We hopen jullie te zien, we hebben ons best gedaan een gevarieerd aanbod samen te stellen. Het wordt een mix van diagnostiek, praktische geriatrie, orthopedie en een thematisch drieluik kindergeneeskunde. Hopelijk tot ziens dit najaar!

Met vriendelijke groet,

Namens stichting WDH Breda eo
Ingrid van Erk, voorzitter.

klik hier voor het najaarsprogramma